Wie zijn wij

Home Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Bij Ernst is gestart op 5 mei 2015, op het Oosteinde 31-33 in het prachtige De Rijp. Vanaf de eerste dag zijn wij omarmt door het dorp en omstreken en begroeten wij dagelijks gasten van jong tot oud. Ons enthousiaste team stelt zich graag aan je voor!

Ernst van der Baan

Eigenaar en gastheer, geboren en getogen in De Rijp. Na velen jaren in allerlei horecabedrijven gewerkt te hebben, kwam op 5 mei 2015
mijn droom uit, Bij Ernst opende haar deuren. Ik wilde een zaak, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, het gevoel van thuiskomen,
maar dan in mijn restaurant. Met inrichting, kaart en personeel zetten wij dit concept nu 2 jaar neer en ik kan met trots zeggen dat het
gevoel van thuiskomen, vaak de exacte bewoording is van onze gasten wanneer ze hier tevreden de deur uitlopen.
Met mijn team heten wij jullie van harte welkom!

Alex Karten

Ik ben Alex Karten, chef Bij Ernst. Ik ben een zeer bevlogen kok die erop kickt om mooie gerechten mee te geven. Of het nu een vis, vlees of vegetarisch gerecht is, het moet een plaatje zijn wat de gast geserveerd krijgt die niet alledaags is, maar wel toegankelijk en natuurlijk smakelijk. Opgegroeid in een horeca gezin en internationale scholing hebben de liefde voor het vak compleet gemaakt waardoor ik dagelijks mijn passie uit kan voeren.Inmiddels werk ik alweer ruim 1 jaar Bij Ernst met onwijs veel plezier. Wat ik heerlijk vind Bij Ernst is dat er geen dag hetzelfde is.

Katinka Stoop

Mijn naam is Katinka Stoop en ben de rechterhand van Ernst aan de ‘voorkant’. Ik werk al vele jaren in de horeca, 12 jaar om precies te zijn en nog steeds met onwijs veel plezier. Ik ben een echte Rijpse, 27 jaar, en naast mijn werk in de horeca kun je mij vinden bij mijn paarden en andere dieren. Ook werk ik iedere dinsdag- en woensdagochtend op de Veemarkt in Purmerend. Een druk, maar heerlijk bestaan. Wat ik superfijn vind Bij Ernst is dat we in een leuk, jong en dynamisch team werken, waarbij iedereen zijn eigen taak heeft. Er is veel afwisseling qua gasten en dagen, we hebben bruiloften, personeelsfeesten, BBQ’s, maar ook condoleances, high tea/wine/cocktail/beer en private dining. One grote trots is ons heerlijke terras, waar menig voorbijganger het niet kan laten er even lekker een versnapering te nuttigen. Het allermooiste Bij Ernst is dat je gewoon jezelf kunt zijn, als gast maar ook zeker als gastvrouw.

Annemarie Beets

Annemarie Beets

Ik werk al vanaf het begin Bij Ernst, als stagiair in de keuken. Binnenkort start ik met de BOL opleiding, want er horen meer vrouwen in dit mannenvak! En ik sta mijn mannetje wel in de keuken. Ik werk heel graag met kinderen en heb het heel erg naar mijn zin in het gezellige team van Bij Ernst! Ook sta ik elke zaterdag te helpen met de Buurderij,
de Biologische Burenmarkt die Bij Ernst plaatsvind.

Belle Vlaanderen

Vanaf de eerste dag kun je mij vinden Bij Ernst. Al drie jaar werk ik met veel plezier naast mijn studie en komende tijd kun je mij nog vaker tegenkomen. Ik hou van de leuke en gezellige sfeer onderling met de collega’s en vind het super om onze gasten een fijne avond te bezorgen!

Jesper Muller

Ik werk nu iets langer dan een jaar Bij Ernst als stagiair en weekendhulp. Vanaf september start ik mijn BBL opleiding en wordt ik leerling, werken en leren tegelijk, ik heb er heel veel zin in! Bij Ernst heeft een goede sfeer en ik werk heel fijn samen met leuke collega’s.

 

Nienke Nooij

Nienke Nooij

Ik ben Nienke Nooij en woon in De Rijp. Ik werk nu al meer dan een jaar Bij Ernst en ik ben onderdeel van
een heel fijn team. Bij Ernst worden er veel leuke dingen georganiseerd, zoals Live muziek. De laatste keer werd ik uit de keuken gelokt om met de fantastische huisband te zingen. Zie ik jou ook de volgende keer Bij Ernst?

Sjors de RuijterSjors de Ruijter
Mijn naam is Sjors de Ruijter, 17 jaar en woon in Zaandam. Ik volg de opleiding Zelfstandig Werkend Kok en ben nu bezig met het laatste jaar van mijn opleinding. Sinds begin September 2017 ben ik de rechterhand van Chef Alex in de keuken. Ondanks dat ik nog maar kort Bij Ernst werk voelt het vertrouwd. Een jong en gezellig team. Bij Ernst kan ik nog genoeg leren maar ik denk ook dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het maken van mooie en heerlijke gerechten. Ik ben pas tevreden als onze gasten kunnen terugkijken op een gezellige maar vooral lekkere avond.

Conchita Nooy

Conchita Nooy

Conchita Nooy

Ik werk nu iets meer dan 2 jaar Bij Ernst en ik heb het super naar mijn zin! Wij werken met een onwijs leuk team en het is altijd gezellig!