Wie zijn wij

Home Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Bij Ernst is gestart op 5 mei 2015, op het Oosteinde 31-33 in het prachtige De Rijp. Vanaf de eerste dag zijn wij omarmt door het dorp en omstreken en begroeten wij dagelijks gasten van jong tot oud. Ons enthousiaste team stelt zich graag aan je voor!

Ernst van der Baan

Eigenaar en gastheer, geboren en getogen in De Rijp. Na velen jaren in allerlei horecabedrijven gewerkt te hebben, kwam op 5 mei 2015 mijn droom uit, Bij Ernst opende haar deuren. Ik wilde een zaak, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, het gevoel van thuiskomen, maar dan in mijn restaurant. Met inrichting, kaart en mijn fantastische team, kan ik met trots zeggen dat het gevoel van thuiskomen, vaak de exacte bewoording is van onze gasten wanneer ze hier tevreden de deur uitlopen. Met mijn team heten wij jullie van harte welkom!

Sjors de RuijterSjors de Ruijter

Mijn naam is Sjors de Ruijter, sinds begin september 2017 ben ik werkzaam in de keuken Bij Ernst. Vanaf het begin dat ik Bij Ernst werkte voelde het vertrouwd. Een jong en gezellig team. Bij Ernst kan ik nog genoeg leren maar ik denk ook dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het maken van mooie en heerlijke gerechten. Ik ben pas tevreden als onze gasten kunnen terugkijken op een gezellige maar vooral lekkere avond.

Jermano Hoop - keuken

Jermano Hoop

Ik ben Jermano en ik werk sinds september 2018 met veel plezier Bij Ernst! Ik vind koken leuk, omdat ik van eten hou. Elke dag is weer anders en Jermano Hoopdat maakt het ook een leuke uitdaging. Ik ben bijna afgestudeerd zelfstandig werkend kok en mijn specialiteiten Bij Ernst zijn wentelteefjes en ik ben chef Sparerib. Ook geef ik af en toe een BBQ workshop, en begeleid ik de kids op de pizza party.


Jop Riesebosch - keukenJop Riesebosch

Ik werk al heel lang Bij Ernst en ben begonnen als stagiair. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat ik naast mijn studie (horeca-ondernemer niveau 4) parttime werk Bij Ernst! Ik vind het heel gezellig om hier te werken en ik vind de proeverijtjes het leukste om te bereiden.

Conchita Nooy - bediening

Conchita Nooy

Ik werk nu alweer een poosje Bij Ernst en ik heb het nog steeds super naar mijn zin! Wij werken met een onwijs leuk team en het is altijd gezellig! Ik ben begonnen in de spoelkeuken, maar ben inmiddels te vinden als gastvrouw wat ik met heel veel plezier doe!