Wie zijn wij

Home Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Bij Ernst is gestart op 5 mei 2015, op het Oosteinde 31-33 in het prachtige De Rijp. Vanaf de eerste dag zijn wij omarmt door het dorp en omstreken en begroeten wij dagelijks gasten van jong tot oud. Ons enthousiaste team stelt zich graag aan je voor!

Ernst van der Baan

Eigenaar en gastheer, geboren en getogen in De Rijp. Na velen jaren in allerlei horecabedrijven gewerkt te hebben, kwam op 5 mei 2015
mijn droom uit, Bij Ernst opende haar deuren. Ik wilde een zaak, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, het gevoel van thuiskomen,
maar dan in mijn restaurant. Met inrichting, kaart en mijn fantastische team, kan ik met trots zeggen dat het
gevoel van thuiskomen, vaak de exacte bewoording is van onze gasten wanneer ze hier tevreden de deur uitlopen.
Met mijn team heten wij jullie van harte welkom!

Alex Karten

Ik ben Alex Karten, chef Bij Ernst. Ik ben een zeer bevlogen kok die erop kickt om mooie gerechten mee te geven. Of het nu een vis, vlees of vegetarisch gerecht is, het moet een plaatje zijn wat de gast geserveerd krijgt die niet alledaags is, maar wel toegankelijk en natuurlijk smakelijk. Opgegroeid in een horeca gezin en internationale scholing hebben de liefde voor het vak compleet gemaakt waardoor ik dagelijks mijn passie uit kan voeren. Wat ik heerlijk vind Bij Ernst is dat er geen dag hetzelfde is en ik werk er met enorm veel plezier!

Annemarie BeetsAnnemarie Beets

Ik werk al vanaf het begin Bij Ernst, als stagiair in de keuken. Ja, als vrouw in de keuken, want er horen meer vrouwen in dit mannenvak! En ik sta mijn mannetje wel in de keuken. Ik werk heel graag met kinderen en heb het heel erg naar mijn zin in het gezellige team van Bij Ernst! Ook sta ik elke zaterdag te helpen met de Buurderij,
de Biologische Burenmarkt die Bij Ernst plaatsvind.

Belle Vlaanderen

Vanaf de eerste dag kun je mij vinden Bij Ernst. Al vanaf het begin werk ik met veel plezier naast mijn studie en komende tijd kun je mij nog vaker tegenkomen. Ik hou van de leuke en gezellige sfeer onderling met de collega’s en vind het super om onze gasten een fijne avond te bezorgen!

Jesper Muller

Ik begon Bij Ernst als stagiair en weekendhulp en inmiddels ben ik een BBL opleiding begonnen en ben ik leerling, werken en leren tegelijk, ik heb het echt onwijs naar mijn zin! Bij Ernst heeft een goede sfeer en ik werk heel fijn samen met leuke collega’s.

 

Sjors de RuijterSjors de Ruijter

Mijn naam is Sjors de Ruijter, 17 jaar en woon in Zaandam. Ik volg de opleiding Zelfstandig Werkend Kok en ben nu bezig met het laatste jaar van mijn opleiding. Sinds begin september 2017 ben ik de rechterhand van Chef Alex in de keuken. Ondanks dat ik nog maar kort Bij Ernst werk voelt het vertrouwd. Een jong en gezellig team. Bij Ernst kan ik nog genoeg leren maar ik denk ook dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het maken van mooie en heerlijke gerechten. Ik ben pas tevreden als onze gasten kunnen terugkijken op een gezellige maar vooral lekkere avond.

Conchita Nooy

Conchita Nooy

Conchita Nooy

Ik werk nu alweer een poosje Bij Ernst en ik heb het nog steeds super naar mijn zin! Wij werken met een onwijs leuk team en het is altijd gezellig! Ik ben begonnen in de spoelkeuken, maar ben inmiddels ook te vinden als gastvrouw.