Trouwen Bij Ernst

Van ceremonie,

Trouwen Bij Ernst? Het kan echt! Wij zijn een officiële trouwlocatie in de gemeente Alkmaar. Dus zoek jij één locatie waar je je volledige bruiloft kunt vieren, dan ben je Bij Ernst aan het goede adres! Dus de ceremonie, de receptie, het diner en de feestavond, alles is mogelijk!

en receptie…

Met mooi weer lekker buiten of intiem binnen, alle gasten die je wilt ontvangen met alle hapjes en drankjes die jullie lekker vinden! Geen zin in een traditioneel rijtje, waarbij je de hele avond handjes staat te schudden? Laat je gasten zich verspreiden onder het genot van een hapje en drankje en ga zelf naar iedereen toe. Ook het aansnijden van een bruidstaart behoort tot een van de mogelijkheden die wij voor jullie kunnen regelen!

naar diner, 

Uiteraard hoort een lekker diner erbij en zijn alle wensen realiseerbaar! Hebben jullie een favoriet gerecht, of zijn er speciale dieetwensen? Dat is allemaal mogelijk! Ook aan de jongste gasten word gedacht!

en feestavond! 

Na het diner met de voetjes van de vloer! Lichten uit, muziek aan, Liveband of een DJ, wat jullie ook willen, het kan! En uiteraard hebben we lekkere hapjes en drankjes om het energiepeil hoog te houden. 

Een volledig verzorgd sterrenhuwelijk in de Rijp voor elk budget!

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift…