Doneer een Kerstbrunch aan iemand die het echt verdient!

Weet je nog, met Pasen, waar we een hele succesvolle actie hadden met het doneren van Paasbrunches? Paul Lassche en onze eigen chef Rianne Bruijnesteijn vonden deze actie voor herhaling vatbaar! En dat vinden wij allemaal Bij Ernst 🤩!

Kerst is het uitgelezen moment om iets extra’s voor elkaar te doen, helemaal in deze tweede golf van Covid-19, waar eenzaamheid en depressiviteit op de loer ligt. Verras je ouders, je opa of oma, je buurman of buurvrouw of denk aan dat gezin dat minder te besteden heeft door de pandemie. Of bedank diegene die voor jou klaarstond, toen jij in quarantaine zat. Je kunt de box natuurlijk ook voor jezelf bestellen, want in deze tijden moet je goed voor jezelf zorgen!

Deze heerlijke éénpersoons brunch box is rijkelijk gevuld met jus d’orange, vers fruit, mini kerststol, choco mousse, cupcake, brownie, brood, tonijnsalade en Beemster kaas voor maar €15,- !
Bij Ernst doneert ook deze Kerst weer heerlijke kerstbrunches aan de Mieuwijdt, wilt u meedoen? Bel dan naar 0299-633436 en doneer met ons mee!

Laten wij deze kerst aan elkaar denken! Het is toch fantastisch, dat wij via deze weg elkaar kunnen steunen en een lach op elkaars gezicht kunnen brengen. En dat allemaal op afstand, door middel van een rijk gevulde brunch box!

In het weekend van 18 t/m 20 december kunnen de boxen worden afgehaald en worden ze door ons bezorgd bij de Mieuwijdt.

Wil je anoniem doneren kun je een bedrag overmaken op rekeningnummer:

NL65INGB0006805146 Bij Ernst, t.a.v. Doneeractie kerstbrunch.

Oproep aan alle kinderen in de Rijp (en omstreken)!

Ben jij gek op tekenen/schilderen/knutselen/schrijven? Maak dan een mooie tekening/schilderij/kunstwerk/gedicht voor de eenzame ouderen/mensen in de buurt of tover een glimlach op iemands gezicht met jouw eigen geschreven gedicht, alles mag! Je mag (hoeft niet) jouw kunstwerk voorzien van je naam en leeftijd. En wij doen in elke gedoneerde kerst brunch een kunstwerk! En, wanneer je je kunstwerk/schilderij/tekening/gedicht inlevert, krijg je van ons iets lekkers! Doe jij ook mee? Graag delen, dan kunnen wij hopelijk veel kunstwerken verzamelen en een hoop mensen blij maken!

De tekeningen kunnen worden ingeleverd op woensdag-zondag sowieso tussen 17.00-19.30 uur, tijdens de afhaal uurtjes (en misschien kun je dan meteen een lekkere maaltijd meenemen na dat harde geknutsel 😉) en de tekeningen kunnen ook opgestuurd worden naar Bij Ernst, Oosteinde 31-33, 1483 AC de Rijp
Beau (1) heeft dit prachtige kunstwerk al gemaakt voor deze actie!