Teamversterkers!
Wij zoeken per 1 april:

Chef de Dreft
Ben jij een enthousiaste en betrouwbare Chef de Dreft? Schrik jij niet zo snel van stapels borden en pannen en weet jij structuur te brengen in het belangrijkste kamertje van het restaurant? Solliciteer dan nu! Wij bieden een supergezellig en hecht team, een flexibel rooster (wo-zo), doorgroeimogelijkheden en korting op eten Bij Ernst en fietssuppen bij Onzzz Events!

Duizendpoot
Werk jij graag met je handen en doe je graag veelzijdig werk? Solliciteer dan naar de Duizendpoot functie. Jij bent verantwoordelijk voor het opstarten van het restaurant en Onzzz Events. Het terras opbouwen, daarna de (fiets-)sups naar het water dragen en zorg dragen dat het restaurant er spik en span uitziet! Wij bieden een supergezellig en hecht team, een flexibel rooster (wo-zo), doorgroeimogelijkheden en korting op eten Bij Ernst en fietssuppen bij Onzzz Events! 

Keukenprins(-es) 
Ben jij altijd in de potten en pannen aan het roeren? Draai jij je hand er niet voor om heerlijke gerechten op tafel te zetten? Dan is de functie Keukenprins(-es) wat voor jou! Wij zoeken hulp in de keuken Bij Ernst én hulp in de Foodtruck (deze staat in de Woudhaven). Wij bieden een supergezellig en hecht team, een flexibel rooster (wo-zo), doorgroeimogelijkheden en korting op eten Bij Ernst en fietssuppen bij Onzzz Events


Stuur je cv naar info@bij-ernst.nl of bel snel naar 0299-633436 en begin morgen al met de leukste baan!