Wie zijn wij?

Bij Ernst is gestart op 5 mei 2015, op het Oosteinde 31-33 in het prachtige De Rijp. Vanaf de eerste dag zijn wij omarmt door het dorp en omstreken en begroeten wij dagelijks gasten van jong tot oud. Ons enthousiaste team stelt zich graag aan je voor!


Ernst van der Baan
Eigenaar en gastheer, geboren en getogen in De Rijp. Na velen jaren in allerlei horecabedrijven gewerkt te hebben, kwam op 5 mei 2015 mijn droom uit, Bij Ernst opende haar deuren. Ik wilde een zaak, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, het gevoel van thuiskomen, maar dan in mijn restaurant. Met inrichting, kaart en mijn fantastische team, kan ik met trots zeggen dat het gevoel van thuiskomen, vaak de exacte bewoording is van onze gasten wanneer ze hier tevreden de deur uitlopen. Met mijn team heten wij jullie van harte welkom!

Rianne BruijnesteijnRianne Bruijnesteijn
Onze nieuwste chef Bij Ernst is niemand minder dan Rianne Bruijnesteijn, 25 jaar jong uit Zaandam. Vanaf juni 2019 werkzaam Bij Ernst met heel veel plezier! Met name het team is onwijs gezellig, ik voel mij helemaal thuis hier! Ik ben erg trots op de nieuwe kaart die onlangs is ingegaan, de Tournedos is mijn aanrader. Samen met Sjors heb ik een Instagram account opgezet 2forfood_, daar vind je al onze creaties. Het blijft in mijn vak een uitdaging om steeds vernieuwend te zijn, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Ik heb Bij Ernst voor het eerst workshops gegeven, dat was even een drempel, maar het directe contact met de gasten, vind ik echt heel erg leuk!

Sjors de RuijterSjors
Ik ben Sjors de Ruijter, 20 jaar jong en woon in Zaandam. Ben begonnen Bij Ernst als leerling alweer 3 jaar geleden. Van Leerling naar Chef dat is een droom die uitkomt. Wil je mij volgen op Instagram dan kan dat op @sjors_druijter. Daar staan mijn nieuwste creaties. Van jongs af aan is koken mijn passie. Ik ben pas tevreden als mijn gerechten bij u in de smaak vallen en u terug kunt kijken op een heerlijke avond Bij Ernst.

Conchita Nooy - bedieningConchita Nooy
Ik ben Conchita, 19 jaar, uit de Rijp. Ik werk nu alweer een hele tijd Bij Ernst en ik heb het nog steeds super naar mijn zin! Wij werken met een onwijs leuk team en het is altijd gezellig! Ik ben begonnen in de spoelkeuken als afwasser, maar  inmiddels heeft Ernst mij opgeleid als gastvrouw wat ik met heel veel plezier doe! Het leukste vind ik dat uit het team Bij Ernst ook vriendschappen zijn ontstaan, en de gasten hebben het altijd fijn bij ons, echt het gevoel van thuiskomen, op hun gemak.

Anne-Marie BeetsAnne-Marie Beets
20 jaar uit de Rijp en terug van weggeweest! Ik ben vanaf dag 1 begonnen Bij Ernst in 2015 en inmiddels na 4 jaar, zit ik in mijn laatste schooljaar niveau 2 keuken. Vlak voordat ik wegging was ik Bij Ernst opgeleid tot dé tomatensoep specialist, nu ben ik weer terug en sta ik aan de dessert-kant. Ik ben verloofd en na mijn studie hoop ik een leuke baan te vinden, ik ga lekker aan de slag! Het team Bij Ernst is en blijft een onwijs leuk team, dat blijkt wel tijdens de personeelsfeestjes!